آزمایش پاپ اسمیر چیست؟

پاپ اسمیر در کرمان ، اغلب به منظور تشخیص زود هنگام تغییرات سلولی دهانه رحم که ممکن است منجر به سرطان شود توسط متخصص زنان بکار گرفته می شود. با استفاده از پروسه آزمایشی ، متخصص زنان خوب در کرمان دکتر نوری نسب می ‌تواند ضایعات سرطانی و عفونت‌ های ویروسی مانند ویروس پاپیلومای انسانی و ویروس را شناسایی کند. انجام منظم این تست ، به بانوان این امکان را می‌ دهد که با پیشگیری و درمان به موقع خطر بروز سرطان دهانه رحم را به طور چشمگیری کاهش دهند و سلامتی خود را حفظ کنند.

 

پاپ اسمیر در کرمان - دکتر نسیم نوری نسب

 

با تست پاپ اسمیر بیشنر آشنا شوید !

تست پاپ اسمیر در کرمان یک آزمایش تشخیصی ساده و مؤثر است که برای شناسایی تغییرات غیرطبیعی در سلول ‌های دهانه رحم مورد استفاده قرار می ‌گیرد. این آزمایش به عنوان یک ابزار حیاتی در پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان دهانه رحم شناخته می ‌شود.

در طول این تست ، پزشک زنان سلول‌ های دهانه رحم را با استفاده از یک برس کوچک یا اسپاتولا جمع‌ آوری کرده و برای بررسی میکروسکوپی به آزمایشگاه ارسال می‌ کند. نتایج این آزمایش می‌ تواند نشان‌ دهنده وجود سلول‌ های غیر طبیعی یا پیش ‌سرطانی باشد که در صورت عدم درمان ، ممکن است به سرطان تبدیل شوند.

پاپ اسمیر معمولاً هر سه تا پنج سال یک بار برای زنان بین ۲۱ تا ۶۵ سال توصیه می ‌شود. انجام منظم این تست به شناسایی و درمان به موقع تغییرات سلولی کمک می‌ کند و به طور قابل توجهی خطر بروز سرطان دهانه رحم را کاهش می ‌دهد.

انجام پاپ تست به کدام دسته از بانوان توصیه می شود؟

بانوان بالای 21 سال: از سن 21 سالگی به بعد ، بانوان باید هر سه سال یک بار تست پاپ اسمیر در کرمان را انجام دهند ، حتی اگر هیچ علامتی از مشکل در آن ها وجود نداشته باشد.

بانوان بین 30 تا 65 سال: زنان در این رده سنی می ‌توانند هر سه تا پنج سال یک بار تست پاپ اسمیر را انجام دهند ، در صورتی که ترکیب این آزمایش با آزمایش (ویروس پاپیلومای انسانی) نیز انجام شود ، می ‌تواند فاصله بین آزمایش‌ ها را افزایش دهد.

بانوان بالای 65 سال: در صورتی که زنان در این رده سنی تاریخچه پاپ اسمیر نرمال داشته ‌اند، ممکن است نیازی به انجام این تست نداشته باشند. با این حال ، در صورت وجود عوامل خطر اضافی (مانند سابقه ابتلا به سرطان دهانه رحم یا زگیل تناسلی)، ممکن است پزشک زنان خوب در کرمان دکتر نسیم نوری نسب توصیه کند که این تست انجام شود.

بانوانی که واکسیناسیون اچ پی وی انجام نداده اند: تست پاپ اسمیر در کرمان برای زنانی که واکسیناسیون نداشته‌ اند ، به عنوان روش‌ های پیشگیری از سرطان دهانه رحم توصیه می‌ شود.

همچنین ، در موارد خاص مانند افرادی که عوامل خطر افزایش یافته ‌ای مانند سابقه ابتلا به سرطان دهانه رحم در خانواده دارند ، پزشک ممکن است توصیه کند تا انجام این تست را زودتر و به صورت متداول‌ تر انجام دهند.

پاپ اسمیر منفی و مثبت به چه معناست؟

پاپ اسمیر منفی (Negative Pap Smear)

این نتیجه نشان می ‌دهد که در نمونه‌ ای از سلول ‌های دهانه رحم ، هیچ نشانه ‌ای از تغییرات غیرطبیعی یا سلول‌ های پیش‌ سرطانی وجود ندارد. این یعنی سلول ‌های دهانه رحم در زمان جمع‌ آوری نمونه به طور طبیعی به نظر می‌ رسند و هیچ علامتی از خطر سرطان در آن ها وجود ندارد.

پاپ اسمیر مثبت (Positive Pap Smear)

این نتیجه نشان می ‌دهد که در نمونه‌ ای از سلول‌ های دهانه رحم ، تغییرات غیرطبیعی یا سلول‌ های پیش‌سرطانی وجود دارد. این ممکن است به معنای وجود سلول ‌های غیرعادی ، سلول‌ های کوچک پیش‌ سرطانی یا حتی سلول‌ های سرطانی در برخی موارد باشد.

این نتیجه نیاز به بررسی‌ های بیشتر و تشخیص دقیق ‌تر دارد تا مشخص شود که چقدر خطر وجود سرطان وجود دارد و نیاز به درمان فوری است یا خیر. مهم است که هر گونه نتیجه مثبت یا منفی تست پاپ اسمیر را با بهترین متخصص زنان و زایمان در کرمان دکتر نوری نسب مطرح کنید تا ایشان بتواند توضیحات کاملی ارائه دهد و در صورت لزوم ، زمانبندی تست‌ ها و درمان ‌های لازم را توصیه کند.

چگونه برای تست پاپ اسمیر در کرمان آماده شویم؟

  1.  بهتر است تست پاپ اسمیر را در میان دوره‌ های قاعدگی خود انجام دهید. از انجام آن در زمانی که دوره عادت ماهیانتان است خودداری کنید.
  2.  قبل از تست ، از شستشوی دقیق واژن با آب و صابون پرهیز کنید. استفاده از صابون های بدون عطر و ضد عفونی کننده می ‌تواند مناسب باشد.
  3. دو الی سه روز قبل از آزمایش از بر قراری رابطه جنسی خودداری کنید.
  4. دو روز قبل از تست پا اسمیر استحمام ممنوع می باشد.
  5. استفاده از تامپون ، ژل ها و دارو های مخصوص واژن که می تواند بر روی سلول های تاثیر بگذارد ممنوع می باشد.
  6. بارداری می تواند نتیجه حاصل از این نوع آزمایش را تغییر دهد ، ۱۲ ماه بعد از بارداری می توانند بانوان این نوع آزمایش را انجام دهند.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها